• NOVINKY

            • Organizačné pokyny

            • OTVORENIE NOVÉHO ŠKOLSKÉHO ROKA  2022/2023                                     

              Milí žiaci, vážení rodičia!

              Školský rok 2022/2023 sa začína v pondelok 5. septembra 2022. Slávnostné otvorenie školského roka sa uskutoční na betónovom ihrisku školského dvora.

              Žiaci nastúpia na 8:00 hod. a zoradia sa podľa tried (nové triedne pani učiteľky budú viditeľne označené, prváci nastúpia spoločne ako jedna trieda). Deti sa v škole zdržia maximálne do 9:30 hod. - 10:00 hod.

              V prvý deň nástupu do školy musí každý žiak odovzdať triednej pani učiteľke Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti. Link na  tlačivo nájdete pod týmto oznamom. V prípade, že si nemáte možnosť tlačivo vytlačiť, môže zákonný zástupca toto tlačivo vyplniť a podpísať ráno v škole (dorieši pred nástupom s triednou učiteľkou).

              Zoznamy o zaradení žiakov prvého ročníka do tried nie sú z dôvodu platnosti  zákona o ochrane osobných údajov zverejnené na internetovej stránke školy. Tieto zoznamy sú vyvesené vo vnútorných priestoroch školy (vstupná hala).  Upozorňujeme rodičov, že zmeny v zoznamoch nie sú možné a akákoľvek požiadavka na zmenu triedy nebude akceptovaná.

              Vedúca školskej jedálne oznamuje, že na obedy je možné deti prihlásiť v pondelok 5.septembra do 14:00 hod.stravovanie začína v utorok 6.septembra.

              Školský klub detí začína svoju činnosť od utorka 6.septembra 2022.

              Mgr. Barbora Lipka Rezníková

                           riaditeľka školy